Poll: Do you still own Amigas today?

Page 4 of 11 FirstFirst 12345678 ... LastLast
Results 31 to 40 of 109
  1. #31
    Competent My location

    FOL's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Wales, UK
    Posts
    325
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    I got rid of my A500 and A600HD, now have 2 x CD32 (blew 1 up, trying to stuff SX1 inside it) and an A1200, with CF as HD, CDROM (stuffed in back) and 68882, 8MB mem.

    Got a Dual Core Athlon setup (PC), mainly used for deving now.
    On news of PSPUAE update on DCEMU came this reply, lol.

    [quote=djk21108;]this will sure make that horace guy happy....[/quote]

  2. #32
    Harmless Inactive Member
    santafe37's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    The Amiga 500 was my first Amiga computer.
    Today I have two Amiga 1200 computers and two PCs.
    My Amiga is almost like new condition. I take very good
    my of computers. The Amiga 1200 I use the most is in
    D-Box 1200 3.4 Hard drive and cdrom Mediator 1200SX
    Apollo 1230 with 32MB fast ram. Voodoo 3 3000 PCI
    video card/Soundblaster/Pixelview TV turner Spider USB 2.0.
    My list can go on and on but I do not to boar anybody.

  3. #33
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,574
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    It would be great to hear more about your tower A1200 santafe37. Do you have any pictures?

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  4. #34
    Competent My location

    FOL's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Wales, UK
    Posts
    325
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Look out, Harrison is after Hardware pron,
    On news of PSPUAE update on DCEMU came this reply, lol.

    [quote=djk21108;]this will sure make that horace guy happy....[/quote]

  5. #35
    Deadly VIP
    TiredOfLife's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1,067
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Wink

    @Harrison

    My tower currently has one side removed exposing all the boards inside.
    I can take a picture of that if you want.
    As they say, whatever floats your boat.

  6. #36
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,574
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    Just thought it would be great to get some pictures of A1200 tower conversions that I can then use for the main site's hardware section. Should inspire others to want to do the same, especially if the images include the full spec, with information about each piece of hardware used.

    The one thing that is very hard to find anything about online is A1200 tower conversions.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  7. #37
    Deadly VIP
    TiredOfLife's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1,067
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    There are some basic guides on Aminet, if memory serves.
    It all depends on how much you are prepared to do yourself.
    Using all standed PC stuff is cheaper but harder.

  8. #38
    For those who dare! ClassicWB dev
    VIP
    Forum Mod
    Chopper Challenge Champion, The Collector Champion, BombJack Arcade Champion, Turkey Shoot Champion, Paintballing - Assault Champion, Tower 13 - Adventures In Body Saving Champion, Himalayaya Champion, Sea Dogs Champion, Yeti Sports 1- Long Shot Version Champion, Operation Switchover Champion Bloodwych's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    601
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Yep got an A1200 around the place with ClassicWB on. Great for the occasional game or nostalgia trip.

    A PC is just an evil necessity though - they're far too convenient and cheap not to have at least one, plus the emulators available are fantastic.
    Live Long and Procrastinate
    A500 Batman Pack
    Classic Workbench

  9. #39
    Harmless Inactive Member
    rbelk's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    14
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    My trusty Amiga 3000 system, and a dual 800mhz cpu's/512meg ram Ubuntu Linux system.

  10. #40
    Competent Inactive Member
    My location

    toomanymikes's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    326
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Quote Originally Posted by TiredOfLife View Post
    @Harrison

    My tower currently has one side removed exposing all the boards inside.
    I can take a picture of that if you want.
    As they say, whatever floats your boat.
    Partially out of dress eh? Kinky!
    [I]Such heroic nonsense[/I]

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright classicamiga.com