Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Competent StuKeith's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Southampton
    Posts
    372
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Workbench 3.1.4 released!

    Hyperion has just released Workbench 3.1.4 with new kickstart chips! The ROMS are softboot atm but chips are in the process of being produced!

    I think I will get a copy with hardware roms when available!

    https://youtu.be/H6PZm80rgTE
    :thumbs: Amiga, Wii Amiga on wii! SORTED! :thumbs:
    [img]http://www.my-wii.co.uk/wiibanner.jpg[/img]

  2. #2
    Wiseguy Staff Moderator
    My location

    Teho's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Norway
    Posts
    1,320
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    That's pretty cool. I may look into getting a set as well.

  3. #3
    RetroSteve! My location

    Stephen Coates's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Rotherham
    Posts
    2,105
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    I was reading about this yesterday. Looks good. I think I'll get myself a copy if it comes out on disks (rather than downloads).

  4. #4
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,580
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    Someone on Amibay already has the release and will be letting me know what they think once fully tested.

    It's basically a bug fixed release of 3.1, with things like support for larger harddrives out of the box.

    Regarding the release. You have to burn your own eproms for the new kickstart roms, to use the new kickstart and workbench. It's also a bit pricey for what it is, especially as there is a different version needed for each Amiga model.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  5. #5
    RetroSteve! My location

    Stephen Coates's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Rotherham
    Posts
    2,105
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Has anyone here got the 3.1.4 yet?

    Quite a few people at LAG are eager to try it. Apparently AmigaKit aren't going to stock it due to potential legal issues. Not sure what the legal issues are but with Amiga software, its not surprising that there's be a dispute somewhere.

    Someone here has managed to get a pre-burnt ROM chip for his A600.

  6. #6
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,580
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    Those really early to buy got hold of them quickly, but then something happened and it was blocked. Possibly at the point where the Amiga rights changed hands? Cloanto now meant to own the majority of Amiga licenses.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  7. #7
    ELITE Staff Moderator
    My location

    Snake Champion, Invasion Champion Puni/Void's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Norway
    Posts
    2,028
    Blog Entries
    5
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Quote Originally Posted by Stephen Coates View Post
    Has anyone here got the 3.1.4 yet?

    Quite a few people at LAG are eager to try it. Apparently AmigaKit aren't going to stock it due to potential legal issues. Not sure what the legal issues are but with Amiga software, its not surprising that there's be a dispute somewhere.

    Someone here has managed to get a pre-burnt ROM chip for his A600.
    Hi Stephen,

    I've installed it in my Amiga 1200. Bought the physical ROM's and floppies from Amigastore in Spain. Works great and I'm very happy with it. The integrated support for big hard drives made it very easy to set up a 40 GB 2.5" one in mine.
    Classicamiga.com Moderator/Demoscene Admin
    Member of the Amiga demo group Void
    Admin of Old School Game Blog

  8. #8
    Competent StuKeith's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Southampton
    Posts
    372
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Yea, I am going to order a set and OS as well, just dragged my 1200's out the shed to refurb!
    :thumbs: Amiga, Wii Amiga on wii! SORTED! :thumbs:
    [img]http://www.my-wii.co.uk/wiibanner.jpg[/img]

  9. #9
    ELITE Staff Moderator
    My location

    Snake Champion, Invasion Champion Puni/Void's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Norway
    Posts
    2,028
    Blog Entries
    5
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Quote Originally Posted by StuKeith View Post
    Yea, I am going to order a set and OS as well, just dragged my 1200's out the shed to refurb!
    Nice! You have several 1200's?
    Classicamiga.com Moderator/Demoscene Admin
    Member of the Amiga demo group Void
    Admin of Old School Game Blog

  10. #10
    Deadly Kin Hell's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Cornwall. UK.
    Posts
    948
    Downloads
    0
    Uploads
    6
    Do you have to have a Burnt ROM?

    Surely you can you Soft Kick it to use the 3.1.4 OS?
    Getting 0ld0r is mandatory - Growing up is just an option.

Similar Threads

  1. Gotek and Workbench question
    By jon.bradstreet in forum Hardware
    Replies: 6
    Last Post: 24th September 2015, 10:27
  2. Which Workbench versions have you used the most?
    By Harrison in forum Polls and Opinions
    Replies: 31
    Last Post: 27th January 2008, 16:51
  3. Custom Workbench
    By Harrison in forum Amiga
    Replies: 3
    Last Post: 4th February 2007, 23:51

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright classicamiga.com