Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,427
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14

    Finally back online!

    After moving back to my own house at the end of last month, BT finally reconnected my internet (Infinity connection)! I've had good service and no issues until now so not too bad, but had to wait nearly 2 weeks for it to be connected this time.

    Some stupid person had booked an engineer to connect the internet 2 days before the phoneline was connected, so a bit obvious that it wouldn't work, and the Indian call centre I had to ring couldn't understand the reason and just said I would be contacted later in the week... however I instead received an email 2 days later saying they had put in a new order for BT Infinity and it would be connected today (almost 2 weeks later). Oh well, at least it is now.

    And not bad bandwidth and ping time either!

    Last edited by Harrison; 13th September 2014 at 13:22.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  2. #2
    C64 addict Staff Moderator
    My location

    Demon Cleaner's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Phobos
    Posts
    7,080
    Downloads
    7
    Uploads
    88
    Faster than 93% of GB

  3. #3
    Below Average zapiy's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    88
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Great stuff fella...

  4. #4
    Deadly Kin Hell's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Cornwall. UK.
    Posts
    897
    Downloads
    0
    Uploads
    6
    Shame you're not as quick with Pics of ur WareZ for sale, .....as ur connection is.....



    As a matter of interest H; - How far from the Cabinet are you?
    Getting 0ld0r is mandatory - Growing up is just an option.

  5. #5
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,427
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    About 200 metres.

    I've not forgotten the pictures mate, with the house moving and sorting everything out (including cleaning and doing the whole garden at the rented place) I've only just started to get everything back to normal.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  6. #6
    Deadly Kin Hell's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Cornwall. UK.
    Posts
    897
    Downloads
    0
    Uploads
    6
    I know you haven't bud & np either.

    I'm about 750m away with reduced downstream & Upstream SNR's by 75%. Total poo for gaming on because of...... It's like you have an elastic connection ffs!

    Connection Pic on my Sig is old. I'm now down to this:

    http://www.speedtest.net/my-result/3761834882

    The Upload speed hits about 4.5 & then slowly increases to it's max by the end of the test. Utter pant's & so indicative of just how "Elastic" my internet experience is from this address.
    In the last 4 weeks, I've seen 15m/s pings to Google hit 36 & now have settled back down @ 24m/s. Complaining about this got me a Deadlock letter from Sky. So I now have one from them as well as BT. Too hilarious.....
    Getting 0ld0r is mandatory - Growing up is just an option.

  7. #7
    Wiseguy Staff Moderator
    My location

    Teho's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Norway
    Posts
    1,310
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Did I tell you guys I'm on fibre now? I'm on fibre now.



    It should actually be 100/100 but still, pretty nice.

    E: Oh, and my provider is Canal Digital, not Telenor. Don't know why they get that wrong.

  8. #8
    Amiga PT user VIP
    My location

    Tiago's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Estoril/Lisbon
    Posts
    2,368
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    94 mbit/s ??
    i only have 30 mbit/s
    we also have 100 here, but so far 30 for me is fine, i don't download a lot.
    A500 - A600 - A1200 - A4000 - CDTV
    www.revistapushstart.com

  9. #9
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,427
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    Very nice Teho. No such service exists here, and even if it did I would need to live in a large inner city to obtain it, much like cable.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  10. #10
    Deadly Kin Hell's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Cornwall. UK.
    Posts
    897
    Downloads
    0
    Uploads
    6
    @ Teho

    Very nice indeed.

    That's Fibre to the premises for ya folks.

    Quote Originally Posted by Harrison View Post
    Very nice Teho. No such service exists here, and even if it did I would need to live in a large inner city to obtain it, much like cable.
    Actually H, you're wrong. The housing Estate opposite me has Fibre to the Premises. Not ALL of them, but lots of them. BT have NOT enabled it yet & is probably why my Experience from CAB 27 is so crap. Everyone else is off the same CAB in my area & it's been like this on Fibre for 3 years now. ... + 9 years of hell on ADSL.

    You might be right about it being a large inner city to support these speeds like Teho, (Holland have had Fast Cable since the late 80's btw) but one thing I do know is this.
    A Couple of BT Engineers live on this New Estate opposite me (I wouldn't be surprised if BT Re-housed them ffs) & have been trialling 300Mb on the FTH! - It makes me sick they can fudge this sort of stuff in this way. Taking hundreds of Millions of pounds of consumers money & pissing it in the wind like this is nothing short of extortion & I have not seen a 75% reduction in my line rental for allowing BT to get more crap services out to even more unsuspecting customers.
    Last edited by Kin Hell; 16th September 2014 at 06:49.
    Getting 0ld0r is mandatory - Growing up is just an option.

Similar Threads

  1. PS3 finally hacked
    By Demon Cleaner in forum Modern era (7th Gen onwards)
    Replies: 29
    Last Post: 23rd September 2010, 19:51
  2. MSX games finally come in
    By Ghost in forum General Retro Chat
    Replies: 4
    Last Post: 22nd April 2010, 12:36
  3. And finally I got one
    By Demon Cleaner in forum Modern era (7th Gen onwards)
    Replies: 40
    Last Post: 10th December 2007, 20:50
  4. Amiga News Back to the Roots online again
    By Demon Cleaner in forum News and Announcements
    Replies: 4
    Last Post: 22nd September 2007, 09:36
  5. Finally got the slim PS2
    By Demon Cleaner in forum 128bit (6th Gen Era)
    Replies: 8
    Last Post: 22nd January 2007, 05:36

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright classicamiga.com