Page 4 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 31 to 40 of 72
  1. #31
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,492
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    You can easily switch the whole feature off if you don't want it used via a single toggle in the router's settings, so not all bad... although obviously you also disable your access to the same network when out and about.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  2. #32
    Average DonAmiga's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    128
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    I had a quick look on e-bay and see you can bid on unopened BT hub 4 so thought I'd have a bid which I won fairly cheap As the last time I tried to get a free upgrade hub from BT, would only give one out if yours is broken and infinity doesn't seem to be coming here till next March. Hoping to have some improvement as lately there seems to be lots of wifi signals in my area and I see the hub 4 has 5GHz signal.

  3. #33
    Deadly Kin Hell's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Cornwall. UK.
    Posts
    911
    Downloads
    0
    Uploads
    6
    Quote Originally Posted by DonAmiga View Post
    I had a quick look on e-bay and see you can bid on unopened BT hub 4 so thought I'd have a bid which I won fairly cheap As the last time I tried to get a free upgrade hub from BT, would only give one out if yours is broken and infinity doesn't seem to be coming here till next March. Hoping to have some improvement as lately there seems to be lots of wifi signals in my area and I see the hub 4 has 5GHz signal.
    Our iPad Gen4 is dropping out of service sometimes so I might try & blag a free Hub4 from the tight gits.....
    Getting 0ld0r is mandatory - Growing up is just an option.

  4. #34
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,492
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    The Hub4 uses switching WiFi frequencies and constantly scans for the best signal, so is probably a good upgrade if you are having wireless issues.

    However, it's an Apple device mate! You have to expect these things.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  5. #35
    Deadly Kin Hell's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Cornwall. UK.
    Posts
    911
    Downloads
    0
    Uploads
    6
    Quote Originally Posted by Harrison View Post
    The Hub4 uses switching WiFi frequencies and constantly scans for the best signal, so is probably a good upgrade if you are having wireless issues.

    However, it's an Apple device mate! You have to expect these things.
    Yeah, but SkyGo never drops out. ....Is probably the App used at the time but f'k em, I'm still going to try & blag one....
    Getting 0ld0r is mandatory - Growing up is just an option.

  6. #36
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,492
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    Is worth a shot. You also get a Gigabit port for connecting up a switch too so that is useful.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  7. #37
    Deadly Kin Hell's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Cornwall. UK.
    Posts
    911
    Downloads
    0
    Uploads
    6
    The BT Hub 3 also has a Gigabit port too.
    Getting 0ld0r is mandatory - Growing up is just an option.

  8. #38
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,492
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    Really? That isn't what it said in the Hub 4 announcement.

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  9. #39
    Deadly Kin Hell's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Cornwall. UK.
    Posts
    911
    Downloads
    0
    Uploads
    6
    3 of the 4 ports are 100Mbit & the fourth is Gigabit. Also, I can't get my Netgear Switch to see the internet unless I use the Gigabit port on the Hub3.

    Had mine since June last year. Maybe a different version of Hub3 but it's BT & I really don't care.
    Getting 0ld0r is mandatory - Growing up is just an option.

  10. #40
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,492
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    That is very strange. In theory the ports on a broadband router are literally just a standard router, routing the data to every point at once, so a switch should work with any of them in the same way. Saying that, I only use the Gigabit port on my Hub 4, connected to a Zyxel Gigabit switch.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


Similar Threads

  1. Broadband trouble
    By Harrison in forum General Chat
    Replies: 6
    Last Post: 12th December 2010, 22:08
  2. Technology Mobile Broadband
    By Harrison in forum General Chat
    Replies: 7
    Last Post: 30th June 2008, 13:35
  3. Broadband issues
    By AlexJ in forum PC - Windows, Linux, Mac
    Replies: 1
    Last Post: 1st November 2007, 02:15
  4. From dial-up to broadband!
    By Puni/Void in forum General Chat
    Replies: 14
    Last Post: 14th June 2007, 16:43
  5. My broadband!!! WOOO!
    By Submeg in forum PC - Windows, Linux, Mac
    Replies: 17
    Last Post: 25th April 2007, 01:49

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright classicamiga.com