Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: New C64

  1. #1
    C64 addict Staff Moderator
    My location

    Demon Cleaner's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Phobos
    Posts
    7,154
    Downloads
    7
    Uploads
    88

    New C64

    Is Commodore USA trying it again, after their last fail to sell a C64 like looking PC?

    http://www.commodoreusa.net/CUSA_C64.aspx

  2. #2
    Wiseguy Staff Moderator
    My location

    Teho's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Norway
    Posts
    1,320
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Play all your favorite 8-bit era games within seconds of turning the Commodore 64 on, by either selecting the C64 icon from the boot menu to run a C64 emulator directly, or from a media center program within our own Commodore Operating System, Workbench 5, which includes screenshots, descriptions and ratings.
    Workbench 5?

  3. #3
    Amiga PT user VIP
    My location

    Tiago's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Estoril/Lisbon
    Posts
    2,392
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Looks like a PeeCee inside a C64 case with some sort of emulator in ROM ...??

    AMIGA Workbench 5.0
    ????????????????

    Feeling nostalgic? Workbench 5.0 will also be 100% Commodore compatible, able to run classic 8-bit, 16-bit and 32-bit era software via emulation.
    ???????????????

    C64 with Amiga Workbench ?!?!?!?!?!?!?!?!

    ---------- Post added at 15:16 ---------- Previous post was at 15:13 ----------

    the same site talkes about a new Amiga 1000, 2000 and 3000 ....

    http://www.commodoreusa.net/CUSA_Amiga.aspx
    A500 - A600 - A1200 - A4000 - CDTV
    www.revistapushstart.com

  4. #4
    RetroSteve! My location

    Stephen Coates's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Rotherham
    Posts
    2,109
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    That all looks cool.

    Can't say whether these are/will be actual products though as the images are all rendered.

    If the C64 one is/will be real, the fact that it uses key switched is a good start.

  5. #5
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,597
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    There has always been something very suspect about that company. Did they even resolve the dispute over the rights to use the Commodore name?

    And have they actually ever produced anything real? Has anyone actually ever purchased and received something from them?

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  6. #6
    I am Legion for we are many. Staff Member
    My location

    Buleste's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Staffordshire Moorlands
    Posts
    4,079
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    CommodoreUSA are bastardising our beloved Amiga as well now http://www.commodoreusa.net/CUSA_Amiga1000.aspx

    These perverted, souless bastards need to be stopped!!!!!!!!!!!!!
    A1200 Power Tower
    OS 3.9 / CGX4 / OS4.0
    Blizzard 210Mhz (overclocked to 266Mhz) 603e PPC with 25Mhz 040 (Overclocked to 33Mhz) 256Mb RAM
    ZIV
    CV64/3D
    3.2Gb HDD + 20GB HDD

  7. #7
    RetroSteve! My location

    Stephen Coates's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Rotherham
    Posts
    2,109
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    They have an online store now where their C64, Vic Pro and Vic Slim can be pre-ordered.

  8. #8
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,597
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    This is what is causing all the troubleon some of the other forums, especially Amiga.org. C= USA are just creating Linux PCs in new retro looking cases that boot straight into emulaton from a start menu.
    Last edited by Harrison; 10th April 2011 at 21:34.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  9. #9
    ELITE v85rawdeal's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Portsmouth, UK
    Posts
    1,334
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    They are also now including advertising leaflets in with Disney DVDs and Blu-Rays. I got one when my 5-disk Tron: Legacy arrived from the States. Kinda gave me a shock, but so fitted in with the whole Tron-vibe.

    And the Blu-rays are multi-region. Thank you Disney.
    This is not a signature

  10. #10
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,597
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    A lot of studios release most, if not all, of their discs as region free. Lionsgate and Disney do however release a mixture so you were lucky.

    Anyone have a hacked region free BD player?
    Last edited by Harrison; 12th April 2011 at 15:57.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright classicamiga.com