Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Amiga PT user VIP
    My location

    Tiago's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Estoril/Lisbon
    Posts
    2,388
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    winuae - screenshoot question

    I forgot, where is the Screenshoot options?
    I have winuae 2.1.0 and i can't find them... i used it before, it was ctrl+something maybe....

    what is the default key? Or where is the menu, i really can find it...
    A500 - A600 - A1200 - A4000 - CDTV
    www.revistapushstart.com

  2. #2
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,575
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    I normally assign the print screen key to take screenshots. You can do that in WinUAE by going into the keyboard/joystick/IO settings page, and select the setting from the dropdowns.

    There is also a default key combination to take screenshots, but I can't remember what that is at the moment.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


Similar Threads

  1. I'll buy my PS3 next this weekend... question
    By Tiago in forum Modern era (7th Gen onwards)
    Replies: 7
    Last Post: 15th August 2010, 17:45
  2. Technology Tv change CRT out LCD in, question
    By Tiago in forum General Chat
    Replies: 22
    Last Post: 18th December 2009, 15:54
  3. FPU - Question - Yes or No?
    By Tiago in forum Hardware
    Replies: 7
    Last Post: 28th December 2008, 16:23
  4. ebay - question
    By Tiago in forum Buying and Selling
    Replies: 10
    Last Post: 12th November 2007, 16:41

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright classicamiga.com