Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Competent StuKeith's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Southampton
    Posts
    372
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    weird CF UAE Issue

    OK If I format my 1gb CF Card in the pc via uae, the amiga 600 cannot read it. (NDOSH0)

    If I Then format the card in the 600 then winuae tells me its ndosH0

    Tried various setups. formating under wb3 under uae.
    :thumbs: Amiga, Wii Amiga on wii! SORTED! :thumbs:
    [img]http://www.my-wii.co.uk/wiibanner.jpg[/img]

  2. #2
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,588
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    What filesystem are you using?

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  3. #3
    Competent StuKeith's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Southampton
    Posts
    372
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Quote Originally Posted by Harrison View Post
    What filesystem are you using?

    Just the normal ffs. tried hdtoolbox wb2, get no driver installed. tried hdinstall tools and wont see it, unless its been done via hdtoolbox and then when use that it dissapears.
    :thumbs: Amiga, Wii Amiga on wii! SORTED! :thumbs:
    [img]http://www.my-wii.co.uk/wiibanner.jpg[/img]

  4. #4
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,588
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    Have you tried HDInstTool?

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


Similar Threads

  1. New Issue of Showtime Released!
    By Puni/Void in forum Demoscene
    Replies: 1
    Last Post: 16th September 2008, 16:45
  2. winUaE USB harddrive issue.
    By StuKeith in forum Emulation discussion
    Replies: 4
    Last Post: 1st September 2008, 19:32
  3. An odd HDD issue
    By J T in forum PC - Windows, Linux, Mac
    Replies: 1
    Last Post: 6th August 2008, 17:24
  4. It's a Wiki Weird World.
    By Buleste in forum General Chat
    Replies: 8
    Last Post: 27th December 2007, 12:53
  5. A1200 weird booting issues.
    By StuKeith in forum Hardware
    Replies: 6
    Last Post: 8th October 2007, 18:51

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright classicamiga.com