Results 1 to 7 of 7

Thread: Wii from UK

  1. #1
    C64 addict Staff Moderator
    My location

    Demon Cleaner's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Phobos
    Posts
    7,153
    Downloads
    7
    Uploads
    88

    Wii from UK

    I wanted to get another Wii now, to fiddle around more with homebrew and stuff, but don't want to brick mine already. And you can get them between 65-75 which is quite cheap, and it's the console only.

    The only thing I want to know is if the UK Wii will support 220V? As far one eBay member said yes, the other said that he thinks that you need an adapter. So who knows? Can I use my 220V cable to plug it in?

  2. #2
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,592
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    UK uses the same 230V as Luxembourg, so all that you will need is the correct power cable, as the plug sockets are different in the UK.

    BTW, where did you see Wii's for 75? I've not seem them for less than 160.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  3. #3
    C64 addict Staff Moderator
    My location

    Demon Cleaner's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Phobos
    Posts
    7,153
    Downloads
    7
    Uploads
    88
    Quote Originally Posted by Harrison View Post
    UK uses the same 230V as Luxembourg, so all that you will need is the correct power cable, as the plug sockets are different in the UK.

    BTW, where did you see Wii's for 75? I've not seem them for less than 160.
    You can find some at eBay.co.uk, but as I mentioned, it's only the console, no power leads, no controllers, no game, nothing else. Also it's of course used ones, not new ones, so only interesting for someone who owes already a Wii, some kind as replacement Wii.

    So I will need an adapter to plug it in here.

  4. #4
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,592
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    No. You should just be able to use the power cable from your other Wii with it. It is only the plug that will be different at your wall socket.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  5. #5
    C64 addict Staff Moderator
    My location

    Demon Cleaner's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Phobos
    Posts
    7,153
    Downloads
    7
    Uploads
    88
    Quote Originally Posted by Harrison View Post
    No. You should just be able to use the power cable from your other Wii with it. It is only the plug that will be different at your wall socket.
    I just wanted to write that, because I already have a power cable, and I guess the output on the Wii is the same for both versions, it's only the socket which changes

  6. #6
    C64 addict Staff Moderator
    My location

    Demon Cleaner's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Phobos
    Posts
    7,153
    Downloads
    7
    Uploads
    88

  7. #7
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,592
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    Great price.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright classicamiga.com