Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 33
  1. #11
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,597
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    When I bought mine you could state what name you wanted it to have.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  2. #12
    Competent Inactive Member
    Graham Humphrey's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Norwich, Norfolk, UK
    Posts
    308
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ah right, cheers. Never had that option as far as I can remember. Will probably get in touch with him to see if he'll change it for me.
    I've lost my smile again...

  3. #13
    Mostly Harmless Inactive Member
    PubZombie's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    49
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    I have paid the registration fee and havent used WHDload yet. My 030 card is on its way to me at the moment and then i need to get a hard disk and away I go.

  4. #14
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,597
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    You could give the key a test run in WinUAE, and download the KGWHD game packs.

    In fact you could use WinUAE to build your Workbench setup and then once you have an HD just copy the lot onto it via WinUAE and it will be ready to go in the A1200.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  5. #15
    Mostly Harmless Inactive Member
    PubZombie's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    49
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Quote Originally Posted by Harrison View Post
    You could give the key a test run in WinUAE, and download the KGWHD game packs.

    In fact you could use WinUAE to build your Workbench setup and then once you have an HD just copy the lot onto it via WinUAE and it will be ready to go in the A1200.
    Jeeze Harrison, I dont know where to start. can you direct me to a link or site that will walk me through setting up a HDD and putting it in my miggy?
    Cheers
    Pz

  6. #16
    Dangerous Inactive Member
    woody.cool's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Northampton UK
    Posts
    412
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Quote Originally Posted by PubZombie View Post
    Quote Originally Posted by Harrison View Post
    You could give the key a test run in WinUAE, and download the KGWHD game packs.

    In fact you could use WinUAE to build your Workbench setup and then once you have an HD just copy the lot onto it via WinUAE and it will be ready to go in the A1200.
    Jeeze Harrison, I dont know where to start. can you direct me to a link or site that will walk me through setting up a HDD and putting it in my miggy?
    Cheers
    Pz
    Fairly easy:

    Connect your Amiga HDD up to your PC's IDE.
    Boot up your PC
    Start WinUAE with '-disablehddsafetycheck' parameter
    Add your Amiga HDD in the Hard Drive screen
    Set up your HDD as you would in a real Amiga
    Shutdown PC and remove Amiga HDD
    Put it in Amiga

    DONE!

  7. #17
    Mostly Harmless Inactive Member
    PubZombie's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    49
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Hi woody
    I need to get some time in on winuae, I have only just started to play around with it. All the emulation I have been doing with amiga adfs has been on the Gp2x, its totaly different.

  8. #18
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,597
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    @PubZombie

    I've written a couple of articles on the CA Wiki that run though how to setup an Amiga HD on a PC using WinUAE. You can see the articles by going to http://wiki.classicamiga.com/Installing_a_large_Harddrive_(4GB_or_larger)

    Once the HDD is setup I highly recommend you look at the ClassicWB package as the Workbench setup to install on to the HD. It is a very nice preconfigured WB setup that is lightweight, so doesn't contain loads of clutter, but is configured nicely so it has most utilities and other stuff already setup to work nicely.

    ClassicWB also has WHDLoad preinstalled so you can just drop your key into the correct directory to use it. And with WHDLoad I recomend downloaded the Killergorilla Game packs as they contain every game supporte by WHDLoad, already installed and setup ready to go.

    You can download ClassicWB from http://classicwb.abime.net/ I recommend using with the ADV or ADVSP versions with your 030 accelerator as they offer a bit more for the extra CPU power.

    For the KGWHD load packs, you can download them from http://kgwhd.whdownload.com/

    Ask anything if you get stuck or need to know something.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  9. #19
    Mostly Harmless Inactive Member
    PubZombie's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    49
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    thanks harrison

    I need to sort a load of stuff out.

  10. #20
    Average Inactive Member
    My location

    JLPedro's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Portugal
    Posts
    150
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Welcome to another registered WHDLoad owner! (ME ) , just sent the money today , waiting for the key.

Similar Threads

  1. What is WHDLoad?
    By Harrison in forum WHDLoad
    Replies: 0
    Last Post: 9th October 2008, 14:22
  2. Just bought an Indiana Jones Action Figure
    By Ghost in forum General Chat
    Replies: 11
    Last Post: 27th March 2008, 01:52
  3. I just bought Gears of war soundtrack
    By Blue Jedi in forum Modern era (7th Gen onwards)
    Replies: 9
    Last Post: 12th November 2007, 15:31
  4. I bought the Amiga 600 !!!! uhuuuuuuuuuu
    By Tiago in forum Buying and Selling
    Replies: 9
    Last Post: 31st August 2007, 21:45
  5. Music The first CD you ever bought?
    By Harrison in forum General Chat
    Replies: 15
    Last Post: 24th July 2007, 21:35

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright classicamiga.com