Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Amiga PT user VIP
    My location

    Tiago's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Estoril/Lisbon
    Posts
    2,389
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    game problem in classicwb winuae

    I install the classicwb for winuae,all went find, irename the kick, just like instructions, and i am able to play lots of games, but one or another, like monkey island 2 for exemple, dont work, gives me the error:

    DOS-ERROR #205
    (object not found)
    on reading "devs:kickstarts/kick34005.a500" ???

    i am sure i am using the kick 3.1 and a1200 config, it work fine in most games.

    Bloodwych, do you have any ideia what could be the problem?
    thanks
    A500 - A600 - A1200 - A4000 - CDTV
    www.revistapushstart.com

  2. #2
    I am Legion for we are many. Staff Member
    My location

    Buleste's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Staffordshire Moorlands
    Posts
    4,079
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    You're using a WHDLoad version and you still need some of the ROMS to be placed in Devs:Kickstart on your workbench hdf else WHDLoad will not work properly.
    A1200 Power Tower
    OS 3.9 / CGX4 / OS4.0
    Blizzard 210Mhz (overclocked to 266Mhz) 603e PPC with 25Mhz 040 (Overclocked to 33Mhz) 256Mb RAM
    ZIV
    CV64/3D
    3.2Gb HDD + 20GB HDD

  3. #3
    Amiga PT user VIP
    My location

    Tiago's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Estoril/Lisbon
    Posts
    2,389
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    i will try to rename the kick to kick34005.a500
    startrek also need a rename kick...
    i will try
    A500 - A600 - A1200 - A4000 - CDTV
    www.revistapushstart.com

  4. #4
    I am Legion for we are many. Staff Member
    My location

    Buleste's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Staffordshire Moorlands
    Posts
    4,079
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    You don't need to rename any of your Winuae kicks. You need to copy your kickstarts onto the workbench hdf in a new drawer called kickstarts and then rename them.

    Follow the WHDLoad instructions for requirements. It's here for the english version or here for the Spanish version (There's not Portuguese version so i couldn't do that one).

    Some of the older WHDLoad installs don't require a kickstart image but in order to increase the compatability of the games a kickstart image allows older games to be run on newer machines (and emulators).

    When you are running Winuae in ClassicWB can you access the folder with the kickstart images in? If so copy them over to the ClassicWB system .hdf if not create a new Hard drive partition by selecting "Add directory or archive",then "Select Directory" (Create a Folder called Work in you WinUAE folder) and then copy your kickstart images to there and then run WinUAE and copy them from the Work folder to your System .hdf.
    Last edited by Buleste; 18th October 2008 at 15:27. Reason: Double posting - posts have been automerged
    A1200 Power Tower
    OS 3.9 / CGX4 / OS4.0
    Blizzard 210Mhz (overclocked to 266Mhz) 603e PPC with 25Mhz 040 (Overclocked to 33Mhz) 256Mb RAM
    ZIV
    CV64/3D
    3.2Gb HDD + 20GB HDD

  5. #5
    Amiga PT user VIP
    My location

    Tiago's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Estoril/Lisbon
    Posts
    2,389
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    OK, IT WORKED !!
    Thanks Buleste
    A500 - A600 - A1200 - A4000 - CDTV
    www.revistapushstart.com

  6. #6
    I am Legion for we are many. Staff Member
    My location

    Buleste's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Staffordshire Moorlands
    Posts
    4,079
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Thank god for that. I didn't think I was putting myself across very well and if you've sorted it the great.
    A1200 Power Tower
    OS 3.9 / CGX4 / OS4.0
    Blizzard 210Mhz (overclocked to 266Mhz) 603e PPC with 25Mhz 040 (Overclocked to 33Mhz) 256Mb RAM
    ZIV
    CV64/3D
    3.2Gb HDD + 20GB HDD

Similar Threads

  1. Suggestions for classicWB GAAE
    By Harrison in forum ClassicWB
    Replies: 21
    Last Post: 31st October 2008, 16:04
  2. What are the different ClassicWB packages?
    By Harrison in forum ClassicWB
    Replies: 0
    Last Post: 9th October 2008, 14:04
  3. What is ClassicWB?
    By Harrison in forum ClassicWB
    Replies: 0
    Last Post: 9th October 2008, 13:28
  4. ClassicWB taken down
    By Harrison in forum Software
    Replies: 8
    Last Post: 29th July 2008, 14:06

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright classicamiga.com