Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 31 to 35 of 35

Thread: A600 Project

  1. #31
    I am Legion for we are many. Staff Member
    My location

    Buleste's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Staffordshire Moorlands
    Posts
    4,079
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Here's the link I hinted at and Woody.cool named. It's supposed to be much better than HDtoolbox in WB3.0 and 3.1 and can do the larger hard drives.
    A1200 Power Tower
    OS 3.9 / CGX4 / OS4.0
    Blizzard 210Mhz (overclocked to 266Mhz) 603e PPC with 25Mhz 040 (Overclocked to 33Mhz) 256Mb RAM
    ZIV
    CV64/3D
    3.2Gb HDD + 20GB HDD

  2. #32
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,592
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    I had some trouble restoring the RDB. RDB-Salv is a great tool but it seems that when scanning the HD for partitions it thinks that each of the WHDLoad games are a different partition, and with the complete set of KGWHD games and demos on the HD that is a lot of partitions it thought it was finding, so it eventualy crashed!

    I did have a complete mirror of the A600's HD on my PC so I instead thought I would give HDInstTools a try. I fired it up, wiped the existing HD structure and setup some new partitions. I liked HDInstTools. Worked well and detected the HD sizes and partition sizes correctly. Only issue is you don't have very precise control over partition sizes using the slider to adjust them. But it was good enough, and much easier to use that HDToolkit.

    I'm now copying everything onto the drive again. Just a load of WHDLoad games to go then it's ready to stick back in the A600. Fingers crossed it works this time.
    Last edited by Harrison; 8th October 2008 at 10:52.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  3. #33
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,592
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    Quote Originally Posted by Buleste View Post
    Here's the link I hinted at and Woody.cool named. It's supposed to be much better than HDtoolbox in WB3.0 and 3.1 and can do the larger hard drives.
    You are still restricted by the 4GB and 2GB partitions using FFS though. But it is definitely a better tool. I would be good if it had some kind or warnings though for going over the 4GB limits.

    I've decided to stick with the first 4GB of space and leave the other 2GB unpartitioned for now.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  4. #34
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,592
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    Finally it is finished!

    The A600 case is screwed back together and the HD is booting nicely into ClassicWB GAAE with all of the WHDLoad game and demo packs from KG installed.

    I had to eventually just wipe the HD again and repartition, then copy the backup onto the drive again. And this time I've made a backup of the RDB just in case it happens again.

    On final testing part of the keyboard wasn't working, but taking the ribbon cable out and then refitting it at the motherboard end fixed that.

    The only issue left now is that I can't get the internal floppy drive to stop clicking! Anticlick is loading in the user-startup, but it continues to click! Any ideas?

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  5. #35
    I am Legion for we are many. Staff Member
    My location

    Buleste's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Staffordshire Moorlands
    Posts
    4,079
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    You could try any of these.
    A1200 Power Tower
    OS 3.9 / CGX4 / OS4.0
    Blizzard 210Mhz (overclocked to 266Mhz) 603e PPC with 25Mhz 040 (Overclocked to 33Mhz) 256Mb RAM
    ZIV
    CV64/3D
    3.2Gb HDD + 20GB HDD

Similar Threads

  1. A600 PCMCIA Fast Ram
    By Harrison in forum Hardware
    Replies: 13
    Last Post: 13th August 2008, 23:24
  2. A600 Kickstart and HDs
    By Harrison in forum Hardware
    Replies: 5
    Last Post: 11th August 2008, 00:43
  3. any problem in putting rom 1.3 in A600?
    By Tiago in forum Hardware
    Replies: 12
    Last Post: 4th August 2008, 17:09
  4. Got a A600!!
    By JLPedro in forum Hardware
    Replies: 43
    Last Post: 19th June 2008, 20:13
  5. Quiz A600 Ultimate Quiz!
    By Harrison in forum Competition Archive
    Replies: 14
    Last Post: 5th February 2008, 20:08

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright classicamiga.com