Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 11 to 20 of 59
  1. #11
    ELITE Staff Moderator
    My location

    Snake Champion, Invasion Champion Puni/Void's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Norway
    Posts
    2,028
    Blog Entries
    5
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Congratulations on your purchases, Steve. I see that you haven't planned any tower conversion yet, but I supposed you will in the near future. After all, having an A1200 in a tower with Mediator, turbo-card and so on, will be one neat machine.

    Are you thinking about going 060 as well?

  2. #12
    RetroSteve! My location

    Stephen Coates's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Rotherham
    Posts
    2,106
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    I just heard that the mediator doesn't work as well with the 030 as well as it does with the 040/060, but there is a possibility of me getting a PowerTower and an 040 soon. I would of course like to get an 060 and/or a PPC sometime as well though.

  3. #13
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,592
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    It should still work OK with your 030 for the moment though. Obviously a faster CPU is going to be better anyway regardless of it's use.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  4. #14
    I am Legion for we are many. Staff Member
    My location

    Buleste's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Staffordshire Moorlands
    Posts
    4,079
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Quote Originally Posted by Stephen Coates View Post
    I just heard that the mediator doesn't work as well with the 030 as well as it does with the 040/060, but there is a possibility of me getting a PowerTower and an 040 soon. I would of course like to get an 060 and/or a PPC sometime as well though.
    The power Tower isn't the lightest of beasts but if your house fell down around it the tower would still be in one piece. As for the getting a PPC, as a PPC owner i would say if you already own a good 040 or 060 then don't bother. The number of programmes available for PPC is limited and OS4 for me is the OS that the Amiga should have had about the same time as ME. It adds very little other than cosmetics and some of the additional programmes that are good are useless as they are designed for the Amiga one and CSPPC and BPPC are just not powerfull enough.
    A1200 Power Tower
    OS 3.9 / CGX4 / OS4.0
    Blizzard 210Mhz (overclocked to 266Mhz) 603e PPC with 25Mhz 040 (Overclocked to 33Mhz) 256Mb RAM
    ZIV
    CV64/3D
    3.2Gb HDD + 20GB HDD

  5. #15
    RetroSteve! My location

    Stephen Coates's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Rotherham
    Posts
    2,106
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Well, I have been considering a PPC for a while. It all depends on what's avaliable and whether I can afford one or not.

  6. #16
    RetroSteve! My location

    Stephen Coates's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Rotherham
    Posts
    2,106
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Monitor just arrived!

    It's massive! Fantastic picture quality though. Much better than my old one. Just got to fiddle about with it to get it all set up right now.

    And it made my back ache when carrying it up the stairs. It actually its on my desk better than I expected it to. Probably because it gets quite thin towards the back where the old one doesn't.

  7. #17
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,592
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    Just be prepared to start experiencing some hair loss! Those big CRTs pump out a lot of radiation and as with all monitors you will be sat fairly close to it, which isn't good. I've not read or heard of any clinical studies into it, but I remember when I used to work in front of two huge CRTs I could feel the hair at the front of my head tingling.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  8. #18
    RetroSteve! My location

    Stephen Coates's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Rotherham
    Posts
    2,106
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    I remember you saying that a while ago. Never felt any tingling while working in front of monitors. I did get an odd headache when I operated my 14" television without it's cover on though.

    Here is a picture of the new one next to the old one: http://emaculation.com/steve/monitors.jpg. I think that was 100 well spent.

  9. #19
    I am Legion for we are many. Staff Member
    My location

    Buleste's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Staffordshire Moorlands
    Posts
    4,079
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    O.K. so do they cause obesity as well as then all those fat, bald programmers out there can blame it on the radiation given out by the old CRT monitors.
    A1200 Power Tower
    OS 3.9 / CGX4 / OS4.0
    Blizzard 210Mhz (overclocked to 266Mhz) 603e PPC with 25Mhz 040 (Overclocked to 33Mhz) 256Mb RAM
    ZIV
    CV64/3D
    3.2Gb HDD + 20GB HDD

  10. #20
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,592
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    I see your room hasn't got any tidier Steve!

    100? Was that including the shipping? That is quite expensive really when you consider you can now buy a new 17" LCD for less, and a 19" LCD for only slightly more.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


Similar Threads

  1. 4000/030 + 1942 monitor
    By Buleste in forum Ebay Picks
    Replies: 1
    Last Post: 28th November 2007, 12:42
  2. 5gb HD in Amiga 1200. 4gb max...
    By Tiago in forum Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 19th September 2007, 09:14
  3. CD-ROM in Amiga 1200 help
    By Tiago in forum Amiga
    Replies: 9
    Last Post: 5th September 2007, 00:44
  4. Amiga video rgb to monitor vga --- 15khz ?
    By Tiago in forum Hardware
    Replies: 7
    Last Post: 5th September 2007, 00:32
  5. Got the Amiga 1200 from Amigakit
    By Demon Cleaner in forum Hardware
    Replies: 21
    Last Post: 11th January 2007, 20:09

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright classicamiga.com