Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456
Results 51 to 56 of 56
  1. #51
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,580
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    Only the first 60GB version of the PS3 could play PS2 games. Since the release of the cheaper updated 40GB version of the PS3 it can't play PS2 games any more. This was removed as part of the cost cutting measures with the newer version of the console.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  2. #52
    Competent Inactive Member
    Graham Humphrey's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Norwich, Norfolk, UK
    Posts
    308
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Quote Originally Posted by khaxzan View Post
    I don't care about better graphics either! heck, i'm still playing conkers bad fur day and jet force gemini on n64!
    Well as this is an Amiga site a lot of us are still playing Amiga games so what's your point?
    I've lost my smile again...

  3. #53
    Unconfirmed Membership khaxzan's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Canada
    Posts
    48
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    It's not, it's just this new shirt I bought. It rucks up like that.

  4. #54
    C64 addict Staff Moderator
    My location

    Demon Cleaner's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Phobos
    Posts
    7,146
    Downloads
    7
    Uploads
    88
    Quote Originally Posted by khaxzan View Post
    PS3 can play ps1 and ps2 games anyways, so I guess it wouldn't if gamers ditch their old consoles.
    Not if you only own copies. And as Harrison mentioned, this feature was removed with the later models. I still keep my consoles anyway.

  5. #55
    Wiseguy Staff Moderator
    My location

    Teho's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Norway
    Posts
    1,320
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Quote Originally Posted by Demon Cleaner
    Not if you only own copies.
    On that note, someone's managed to run copies of PS3 games from it's HD. It's a hassle to pull off and only works with a few games, but it's a start.

  6. #56
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,580
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    That does sound complicated, but it also sounds like a great start. Remember the beginnings of the PSP hacking to run unsigned code? That began with people needing to first launch a program into memory via a save game hack, then use a proxy disc to boot code from a memory stick to launch an ISO. And now all we need to do is install a custom firmware, copy the ISOs to the memory stick and bobs your sister's dad's brother.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright classicamiga.com