Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Arcade broken?

  1. #11
    ELITE Staff Member
    My location

    Space Invaders Champion, Flash Sprint Champion, Seconds Of Madness Champion, BMX Park Champion Submeg's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Adelaide, SA
    Posts
    2,659
    Blog Entries
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Yes please do! I would love to know the results!!

    Still busted....http://forum.classicamiga.com/index....de&do=newscore sends you to http://forum.classicamiga.com/
    Last edited by Submeg; 3rd December 2007 at 12:21. Reason: Double posting - posts have been automerged
    Check out my blog - submeg.com/

  2. #12
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,574
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    How annoying. I will have to investigate some more and try to work out what is up.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  3. #13
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,574
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    OK. It is now fixed. (definitely this time). I just played a game I had no hiscore for and it posted the score properly.

    The arcade was calling the wrong php script to submit the scores. That is now sorted.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  4. #14
    I am Legion for we are many. Staff Member
    My location

    Buleste's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Staffordshire Moorlands
    Posts
    4,079
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    IS it just me or are we suffering the occasional snow flurry on the home page??
    A1200 Power Tower
    OS 3.9 / CGX4 / OS4.0
    Blizzard 210Mhz (overclocked to 266Mhz) 603e PPC with 25Mhz 040 (Overclocked to 33Mhz) 256Mb RAM
    ZIV
    CV64/3D
    3.2Gb HDD + 20GB HDD

  5. #15
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,574
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    Yep, by Christmas we could be snowed in!

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


  6. #16
    ELITE VIP
    My location

    AlexJ's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    1,262
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    When's the Xmas banner going up?

  7. #17
    Retro Addict Administrator
    My location

    Burger Time Champion, Sonic Champion Harrison's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    UK
    Posts
    15,574
    Blog Entries
    1
    Downloads
    6
    Uploads
    14
    This week. I'm currently making a new one.

    Actually, I will start a new thread about it.

    If you haven't played a classic game in years, it's never too late to start!


Similar Threads

  1. Arcade nonMAME
    By Demon Cleaner in forum MAME
    Replies: 5
    Last Post: 2nd September 2016, 20:42
  2. Replies: 13
    Last Post: 6th July 2007, 21:53
  3. Arcade memories
    By Harrison in forum Arcade
    Replies: 8
    Last Post: 2nd May 2007, 15:33
  4. The Arcade section
    By LowercaseE in forum Arcade
    Replies: 16
    Last Post: 25th April 2007, 10:36

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright classicamiga.com