PDA

View Full Version : Midwinter 2: Flames of Freedom



martin8777
15th June 2008, 12:20
I just can't seem to get this one to work.

It wont recognise the graphics disk has been entered.

Anyone had any joy with it?

Harrison
16th June 2008, 23:25
When the game asks for either the mission (disk 3) or graphics (disk 2) disk you need to put them into the DF0: drive. If you put them into any additional drives such as DF1: the game won't recognise them or load anything.

martin8777
24th June 2008, 10:47
cheers, I'll have a go at that.